HomeForums Profile Private MessageLoginRegister

* Login   * Register * FAQ    * Search
It is currently May 21, 2019 - 06:57 AM


All times are UTC - 8 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Feb 20, 2019 - 07:39 PM 
Offline
~ Tuổi Thơ ~
~ Tuổi Thơ ~

Joined: Oct 16, 2018 - 11:12 PM
Posts: 100
Atletische kledingbedrijven staan ??al jarenlang verwikkeld in de entertainment- en culturele Nike Air Span 2 Femme werelden, deels met hun navolging van de zwarte cultuur - denk aan de Adidas-schoendeal van Run-DMC in de nasleep van de rapjazz "My Adidas" en Nike's "Air Jordan" -campagnes met Michael Jordan en Nike Air Max 90 Mujer Spike Lee. Dit heeft gezorgd voor een miljardenindustrie en de culturele uitdaging om een ??beroep te doen Adidas NMD Mujer op minderheids- en jongerengemeenschappen en op de blanke, soms conservatieve meerderheid van het land. Maar de bedrijven en grote sportcompetities hebben ervoor gewaakt om niet in de echte politiek rond te dwalen. , beroemd gesymboliseerd door Jordan, die naar verluidt zei dat Republikeinen ook schoenen kopen. Terwijl Jordan en anderen in zijn tijd Adidas ZX Flux Mujer enthousiast waren over lucratieve schoenovereenkomsten, gaat de huidige generatie verder door hun sneaker-deals te gebruiken als een platform om sociale rechtvaardigheid te bevorderen. En met die verschuiving neemt Nike de kant van zijn topsporters - zelfs als het betekent vervreemdende Trump-aanhangers en verwevenheid Nike Air Max 90 Femmevan schoenen en politiek. Mensen lopen langs een Nike-advertentie met Colin Kaepernick te zien op 6 september 2018 in New York.

Veel bedrijven "hebben behoefte aan Nike Air Presto Herren afstemming met spelers, omdat spelers hen helpen het product te verplaatsen", zegt Michael Lewis, directeur van het Marketing Analytics Center aan de Emory University in Atlanta. Nike Air Max 90 Femme Rose Kleding- en schoenmakers hebben altijd een heen en weer relatie gehad met minderheidsgemeenschappen. De zaken namen een hoge vlucht toen zwarte atleten woordvoerders en woordvoerders werden, maar er ontstonden vragen over hoeveel de bedrijven financieel investeerden in zwarte gemeenschappen, vergeleken met hoeveel ze verdienden door de Afrikaans-Amerikaanse trends te Nike Air Max 270 Womens exploiteren. De relatie begon in de jaren 80, toen Nike, Adidas, Reebok en Converse werd de basis van de zwarte mode en Nike Air VaporMax Femme de Afro-Amerikaanse jeugd probeerde de sterren van de dag na te bootsen, zoals Jordan, Run-DMC en andere figuren in verband met de ontluikende hiphopcultuur. Schoenen symboliseerden status en streetstyle. Sneakerheads staan ??opgesteld buiten de winkels om de nieuwste schoenen te krijgen.

Bedrijven hebben miljoenen af ??van het volgen van trends Adidas Superstar Femme uit de zwarte gemeenschap, en dus moeten ze op de hoogte zijn van de gevoelens van die gemeenschap, "zei Antonio S. Williams, die sportmarketing doceert aan de Universiteit van Indiana. www.rossellamilone.it "Het kost slechts één of twee incidenten om schoenen opzij te duwen en oncoole te verklaren en achter te laten, zodat ze zich zeer bewust zijn van de culturele uitwisselingen en trends in hun Nike Air Max 90 Femme basisgemeenschappen." New Balance probeerde zich in 2016 te onttrekken aan de politiek na zijn coming-out ter ondersteuning van de wens van Trump om de Verenigde Staten uit het Trans-Pacific Partnership te verwijderen. Een bedrijfsfunctionaris zei "dingen gaan in de goede richting" onder een president van Trump. Demonstranten beschouwden dat als ondersteuning voor Trump en begonnen New Balance-schoenen te verbranden en video's te plaatsen. Ten minste één Nike Air Max 2017 Mujer blanke supremacist verklaarde dat New Balances de schoenen waren van 'The Trump Revolution'.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group