HomeForums Profile Private MessageLoginRegister

* Login   * Register * FAQ    * Search
It is currently Aug 21, 2019 - 07:42 PM


All times are UTC - 8 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Jan 17, 2019 - 10:29 PM 
Offline
~ Tuổi Thơ ~
~ Tuổi Thơ ~

Joined: Oct 16, 2018 - 11:12 PM
Posts: 166
Een cargozak lijkt er nooit echt op te lijken, vooral niet bij moderne overdreven uitvoeringen. Ze zijn niet normaal, maar jij ook niet. Je draagt ??altijd de spelonkachtige emotionele bagage die gepaard gaat met een gecompliceerd menselijk bestaan ??- cargo broeken herkennen dat, en in plaats van Nike Air Vapormax Womenste proberen het geheim te maken, of weg te stoppen, zijn ze stoutmoedig Cargo's utilitair en comfortabel Adidas Superstar Mujer in een bovennatuurlijk patroon. hun vreemdste kwaliteit blootleggen, terwijl ze erop aandringen dat het een doel heeft. Andere opmerkelijke lelijke trends zijn de razernij van de kleine bril - ze zijn onmogelijk te scheiden Nike Air Max 97 Dames van The Matrix, een film die het nieuwe millennium inluidde en gaat 20 jaar later door met het informeren van de cultuur.Nike Air Max 270 Womens Dat The Matrix een transseksueel werk is, versterkt alleen maar het idee dat mode die zich afkeert van traditionele schoonheid, wordt versterkt door cultureel uiteenlopende krachten - sociale uitschieters die betekenis produceren in een wereld die ze vaak afkeurt. Kleine glazen lijken misschien gewoon trendy voor je, maar ze zijn een directe afstammeling van transcultuur - de ultieme site voor Nike Air Max 95 Womens zelfconstructie.

Ten slotte is lelijkheid in de mode vereerd door een van de stomste en meest Nike Air Max 2017 Femme gestoorde kledingstukken die ooit zijn gedragen: de prairiekleding. Dit kant-en-klare, floral kostuum met lange mouwen heeft geen enkele plaats in de levende herinnering - het hoort alleen bij historische televisiedrama's en Nike Air Presto Dames moderne fantasie?n over wanneer. Daarom zijn we vandaag zo aangetrokken tot hen: in een wereld zonder persoonlijke intimiteit, Nike Air Max 95 Femme waar politieke chaos en de bedrijfsmuur de mensheid hebben ontdaan van waarde die verder gaat dan productie, en identiteit afgezien van groepsdenken, een kledingstuk dat niet van zijn oorsprong kan worden geparseerd een andere eeuw kan het besef van de mensheid terugbrengen naar een stervende wereld. De prairiekleding is evenzeer een schreeuw om hulp als een berisping tegen de wens om mooi en normaal te zijn. De breedste waarheid van mode in 2018 moet alleen dit zijn: in een paar paperschoenen Nike Air Max Fury Womens en kleine zonnebril, een zak vasthoudend die heeft alleen een creditcard, we racen zo snel als we kunnen om alle generaties van deze aarde te combineren in één inklapbaar moment in de tijd, een singulariteit waaruit Nike Air Max 270 Donne geen betekenis kan worden gehaald.

Ik word vaak ondervraagd door vrienden en vreemden voor het dragen van sandalen in de Nike Air Presto Femme winter: Heb je het niet koud? ze vragen, constant. Hoewel ik meer waardering heb voor koud weer dan sommige mensen, omdat warmte de vijand is van mode, ben ik absoluut niet toleranter tegen de kilte - ik draag altijd een extra laag in mijn tas omdat ik het niet leuk vind om koud te zijn, of ik eind juli op de met airconditioning aangesloten metro ben of op oudejaarsavond door Prince Street loop. Het is alleen dat mijn voeten niet zo gevoelig zijn. Trouwens, ik verwerp zo'n kritiek op zijn gezicht: mijn www.daviddenardi.fr hele leven heb ik getuige geweest van talloze mannen die rondliepen in het holst van de winter, wanneer Nike Air Zoom Pegasus 34 Womens de lucht de kleur van het bot is, een korte broek en een T-shirt draagt. Dit gaat verder dan elke overtreding Adidas ZX Flux Womens die sandalen in januari zouden kunnen veroorzaken, en toch gedragen mannen zich op deze manier zonder berisping - in Nike Air Max 2017 Donne plaats daarvan ben ik onbetrouwbaar, voortdurend onderworpen aan het verstandeloze geblaat van schaapachtige zorgwillenden die om andere redenen dan ik niet zoals het zien van sandalen wanneer de stranden gesloten zijn.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group